2010. január 31., vasárnap

Túlvilági meseföldről jelentkezik a Paramore /neon.hu/

Alig ért véget az idei fesztiválszezon, máris számtalan pletyka kelt szárnyra a következő évad fellépéseiről: a fanok arról pletykálnak, hogy 2010-ben a Paramore az angol Give It a Name-feszt headlinere lesz. A hírt a zenekar basszusgitárosa, Jeremy Daviesto nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

A Brick videóját októberben forgatta a zenekar Los Angelesben

„Annyi biztos, hogy már most rengeteg angol és európai fesztiválra kaptunk meghívást, és már nagyon várjuk őket, hiszen ezek a fesztek óriási bulik szoktak lenni. De persze nem akarunk mindent, kritikátlanul bevállalni, hiszen Hayley hangjának is szüksége van a pihenésre, és a lényeg az, hogy semmit se kelljen lemondanunk, amit elvállaltunk. Szóval óvatosan szelektálunk, na” - mondta Jeremy. Hamarosan az is kiderül, a környékünkön mikor jár majd a csapat, addig is azért persze más újdonság is van a Paramore háza táján.

Itt van például az új, Brick videóklip, amit a zenekar októberben forgatott Los Angelesben, és a Hallottnak a csók (eredetileg Pushing Daisies) című egy amerikai tévésorozat képi világát idézi. A történet egy fiúról szól, akinek különleges képessége, hogy fel tudja éleszteni a halottakat - nos, a Paramore klipje is meglehetősen túlvilágira sikeredett, hiába Hayley-ék remélik, hogy képesek lesznek a halottakat is feléleszteni a muzsikájukkal ;).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése